IT&C

Gazprom comanda o tableta PC de 3,7 mil. dolari pentru directorul general

16 iulie 2013, ora 18:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tableta-0.jpg
Gazprom, cea mai mare companie din Rusia, vrea sa comande o tableta PC cu un pret tinta de pana la 119,7 milioane de ruble (3,7 milioane dolari) pentru directorul general Alexey Miller.

Gazprom Inform, divizie a Gazprom, a anuntat o licitatie pentru proiectarea unei tablete bazata pe sistemul de operare iOS al Apple, care sa indeplineasca aceleasi functii ca cele asigurate de computerul personal al lui Miller, potrivit documentatiei publicate pe site-ul grupului.

Tableta trebuie sa porneasca in maximum 5 secunde si sa suporte 3G, GPRS si Wi-Fi. Aparatul va permite directorului general sa monitorizeze afacerile Gazprom, de la productia si exportul de gaze si pana la generarea de energie.

"Tableta va asigura suportul informational pentru deciziile de management ale lui Miller menite sa creasca eficienta Gazprom, fara ca directorul sa fie nevoit sa acceseze computerul desktop", a precizat grupul, informeaza Mediafax.Profitul grupului rus de stat Gazprom a scazut anul trecut pentru prima data in mai mult de un deceniu, cu 9,5%, ca urmare a declinului cererii din Europa si a cresterii cheltuielilor operationale.

Profitul net a coborat la 1.180 miliarde de ruble (38 miliarde de dolari), de la 1.300 miliarde de ruble in 2011. In schimb, veniturile au avansat cu 2,7%, la 4.760 miliarde de ruble (153,4 miliarde de dolari), dupa ce declinul exporturilor a fost compensat prin preturile mai mari.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 12 August 2022, 23:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter