IT&C

Germanos se extinde si incepe sa vanda bilete la concerte si meciuri

23 mai 2008, ora 16:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Printre concertele la care Germanos pune in  vanzare bilete se numara si cel sustinut de Metallica in Sofia
Printre concertele la care Germanos pune in vanzare bilete se numara si cel sustinut de Metallica in Sofia
Germanos, in parteneriat cu Eventim, unul dintre cele mai mare agentii de ticketing de bilete din Europa, a lansat un serviciu de ticketing, vanzand astfel in magazinele din lant bilete la evenimente muzicale, culturale si sportive din Romania si Europa.
Serviciul, denumit G-ticket, permite achizitionarea din oricare cele peste 215 magazine Germanos din intreaga tara a biletelor pentru importante evenimente muzicale, culturale si sportive din Romania si din Europa.

Germanos mai ofera service tehnic, un serviciu de plata a facturilor Cosmote si Romtelecom si unul care permite transferul agendei telefonice din vechiul in noul mobil, G-ticket fiind primul serviciu care nu este conex domeniului principal de activitate al Germanos, vanzarea de produse si servicii de telefonie mobila.

"Actualmente oferim bilete la evenimente din Romania dar si la concerte in tarile vecine precum Bulgaria, Serbia, urmand ca pana la sfarsitul acestei veri sa oferim bilete pentru evenimente din intreaga Europa. In ceea ce priveste evenimentele locale, vom oferi in curand bilete la spectacolele de teatru din principalele orase din tara", a declarat Adelina Pasat, marketing manager Germanos Romania.Printre cele mai importante evenimente disponibile in acest moment la Germanos sunt concertul Metallica din Sofia, concertele Police si Nick Cave din Belgrad sau Def Leppard & Whitesnake din Bucuresti.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 11:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter