- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Germanos se extinde si incepe sa vanda bilete la concerte si meciuri

23 May, 16:25 • Redactia DailyBusiness
Germanos, in parteneriat cu Eventim, unul dintre cele mai mare agentii de ticketing de bilete din Europa, a lansat un serviciu de ticketing, vanzand astfel in magazinele din lant bilete la evenimente muzicale, culturale si sportive din Romania si Europa.
Germanos se extinde si incepe sa vanda bilete la concerte si meciuri

Serviciul, denumit G-ticket, permite achizitionarea din oricare cele peste 215 magazine Germanos din intreaga tara a biletelor pentru importante evenimente muzicale, culturale si sportive din Romania si din Europa.

Germanos mai ofera service tehnic, un serviciu de plata a facturilor Cosmote si Romtelecom si unul care permite transferul agendei telefonice din vechiul in noul mobil, G-ticket fiind primul serviciu care nu este conex domeniului principal de activitate al Germanos, vanzarea de produse si servicii de telefonie mobila.

„Actualmente oferim bilete la evenimente din Romania dar si la concerte in tarile vecine precum Bulgaria, Serbia, urmand ca pana la sfarsitul acestei veri sa oferim bilete pentru evenimente din intreaga Europa. In ceea ce priveste evenimentele locale, vom oferi in curand bilete la spectacolele de teatru din principalele orase din tara”, a declarat Adelina Pasat, marketing manager Germanos Romania.

Printre cele mai importante evenimente disponibile in acest moment la Germanos sunt concertul Metallica din Sofia, concertele Police si Nick Cave din Belgrad sau Def Leppard & Whitesnake din Bucuresti.