IT&C

Germanos va investi 1,8 mil. euro in 30 de magazine noi

22 septembrie 2008, ora 13:29 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
GermanosShop-mica.jpg
Germanos Telecom Romania se va extinde pana la finele anului cu 30 de magazine prin investitii totale de circa 1,8 milioane euro, ajungand astfel la o retea nationala de 270 de unitati, a declarat luni Aris Karousos, directorul general de retail al companiei.
"Pana la finele lui 2008 vom mai deschide inca 30 de magazine, investitia medie pentru o unitate fiind cuprinsa intre 50.000-60.000 euro. Expansiunea retelei va continua si in 2009 cand numarul de magazine inaugurate va fi de 15-20% din unitatile deschise anul acesta" a declarat Aris Karousos, citat de NewsIn.

Germanos este prezent in peste 110 orase din tara si opereaza o suprafata comerciala de peste 12.500 metri patrati. Cele 30 de unitati programate pentru anul acesta vor fi deschise atat in orasele mari cat si in cele mici, cu peste 30.000 locuitori.

Germanos si-a mutat sediul din zona Pipera in BaneasaGermanos a inaugurat luni noul sau sediu din Baneasa, de pe DN1 - Bucuresti Ploiesti. Relocarea companiei din zona Pipera in noul sediu este explicata de reprezentantii companiei ca fiind "un pas firesc, ca urmare a cresterii semnificative a companiei in ultimii doi ani".

In noul sediu lucreaza peste 200 de angajati. Oficialii companiei nu au precizat la cat s-a ridicat investitia in relocare.

La parterul sediului central, compania a deschis tot luni al 240-lea magazin, dupa o investitie de 60.000 euro.

In 2006, compania a initiat un proces de modernizare a magazinelor proprii, in urma unor investitii de peste doua milioane de euro. Portofoliul Germanos include produse si servicii de telefonie mobila, produse si accesorii digitale, precum si alte servicii.

Grupul Germanos activeaza in domeniul retailului de tehnologie mobila, fiind prezent in patru tari. Grupul opereaza peste 900 de magazine la nivel international , iar in Romania este prezent din 1996.

Printre concurentii Germanos se numara magazinele GlobalNet, Internity, Say sau Dasimpex.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 06:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter