IT&C

NOD adauga in portofoliu ceasul inteligent romanesc cu o autonomie a bateriei de 30 de zile

13 ianuarie 2016, ora 11:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vector.jpg
Începând cu luna ianuarie a acestui an, ceasul inteligent Vector Watch va putea fi achiziționat din magazinele offline și online ale celor mai importanti comercianți din România prin parteneriatul încheiat cu Network One Distribution România, liderul pieţei locale de distribuţie a produselor electro-IT.

“Într-o piața atât de dinamică și într-o continuă creștere cum este cea a dispozitivelor inteligente, căutăm pentru Vector Watch parteneri ce ne pot susține în îndeplinirea obiectivului de a deveni ceasul inteligent preferat atât de români, cât și de întreaga regiune", 
menționează Rareș Florea, Director Comercial pentru Europa Centrală și de Est a Vector Watch.  

În prezent, Vector Watch se găseste deja în oferta comercială a eMAG, Flanco, Altex, Media Galaxy, Evomag.ro, F64.ro, CEL.ro, PC Garage.ro și Vexio.ro. În zilele următoare, și magazine precum elefant.ro, Arsis și Whatchshop.ro vor adăuga în lista produselor comercializate ceasul inteligent cu o autonomie a bateriei de 30 de zile.  

Prin parteneriatul cu NOD, Vector Watch își va accelara dezvoltarea la nivel național, țintind pentru o creștere de până la zece ori a volumelor tranzacționate până la sfârșitul anului 2016. Prețul pentru achiziția unui ceas variează între 1.350 și 2.200 lei.  Piața de wearables este una dintre cele mai dinamice în acest moment, smartwatch-urile fiind în topul preferințelor segmentului de public tânăr și activ, după smartphone-uri. Ne dezvoltăm constant portofoliul cu branduri noi și inovatoare, Vector Watch este un astfel de brand și, prin acest parteneriat, va ajunge mai aproape de clienți, cu prezență în toate marile magazine din România,” a declarant Oana Barbu, Chief Commercial Officer Network One Distribution.

Lansată în 2014, Vector Watch este o companie internațională de tehnologie, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong și București. Compania a dezvoltat un sistem de operare propriu bazat pe un consum efficient de energie, oferind dispozitivelor inteligente o automonie de 30 zile, fără precedent pe această piață.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 10 Iulie 2020, 02:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter