IT&C

Orange investeste 30 mil. euro intr-un site de video sharing

23 iulie 2013, ora 15:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Orange1-mare.jpg
Orange va investi 30 milioane euro in site-ul de video sharing Dailymotion, avand ca tinta triplarea vanzarilor platformei in urmatorii trei ani, la aproximativ 100 milioane euro, a declarat directorul general al grupului francez, Stephane Richard.

Anul trecut, Dailymotion a avut o cifra de afaceri de 37 milioane euro.

Anterior, vanzarea unei participatii de 75% la Dailymotion catre Yahoo a esuat, dupa opozitia guvernului francez.
Richard a afirmat, potrivit Les Echos, ca Orange nu mai ia in calcul vanzarea site-ului, desi mai multe companii si-au exprimat interesul dupa prabusirea intelegerii cu Yahoo.

Dailymotion va face aproximativ 60 de angajari, majoritatea in Franta, si va deschide reprezentante in Spania, Japonia, Canada si Brazilia in cadrul unui plan de extindere, a declarat seful Orange, conform Mediafax.In Romania, Orange a obtinut, in primele trei luni ale acestui an, venituri in valoare de 219 milioane de euro, in scadere cu 1,4% fata de perioada similara a anului trecut, in baza comparabila. Eliminand impactul masurilor de reglementare, veniturile din servicii mobile ale Orange Romania au inregistrat o crestere de 1,3 % in T1 fata de perioada similara a anului anterior.

La 31 martie 2013, Orange Romania avea 10.214.262 de clienti, cu aproximativ 127.000 mai multi decat la finalul lunii martie 2012.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 21 Septembrie 2020, 18:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter