- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

RCS&RDS se pregateste de lansarea comerciala a serviciilor de Internet mobil

22 Jul, 16:41 • Redactia DailyBusiness
Compania RCS&RDS, primul operator four-play de pe piata locala, detinuta de omul de afaceri Zoltan Tetsari, se pregateste de lansarea comerciala a serviciilor de internet mobil, potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei.
RCS&RDS se pregateste de lansarea comerciala a serviciilor de Internet mobil

Acestia nu au furnizat insa detalii cu privire la tipul de servicii sau cand vor fi acestea disponibile.

RCS&RDS si-a unificat recent toate serviciile sub brandul Digi

RCS&RDS a raportat, in 2008, venituri de 700 milioane de dolari, inregistrand cresteri pe toate segmentele in care este prezent, potrivit unor declaratii anterioare ale reprezentantilor companiei.

Tot la sfarsitul lui 2008, RCS&RDS avea 1,2 milioane de clienti pe telefonie mobila, serviciu introdus in urma cu un an, si circa 1,4 milioane de clienti pe cablu. Compania mai este prezenta si pe segmentele de telefonie fixa si Internet.

RCS&RDS mai are operatiuni in tari precum Slovacia, Cehia, Croatia, Serbia.

Principalii concurenti ai RCS&RDS pe piata de telecomunicatii sunt UPC si Romtelecom pe partea de cablu, Internet si telefonie fixa, si Orange, Vodafone si Cosmote Romania pe segmentul de telefonie mobila.

In luna aprilie a acestui an, operatorul Romtelecom a anuntat lansarea in 20 de orase mari a serviciului de Internet mobil, alaturandu-se operatorilor Vodafone, Orange si Zapp pe aceasta piata, cu unul dintre cele mai mari potentiale de crestere.