- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Samsung Galaxy S III, disponibil in oferta Orange. Vezi la ce pret

08 May, 10:41 • adrian.mihaltianu
Clientii Orange pot comanda, din 7 mai, telefonul Samsung Galaxy S III exclusiv din [url=https://www.orange.ro/magazin-online/]magazinul online[/url] al operatorului de telefonie mobila, urmand ca din 30 mai telefonul sa fie disponibil in toate magazinele Orange.
Samsung Galaxy S III, disponibil in oferta Orange. Vezi la ce pret

Telefonul poate fi achizitionat la preturi incepand cu 299 euro (TVA inclus), oferta valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15 pe 2 ani.

Samsung Galaxy S III va fi disponibil in ambele culori, alb si albastru.

Fiind dotat cu functii noi care ii extind aria de utilizare, Galaxy S III redefineste inteligenta, devenind mai mult decat un telefon. Ecranul de 4,8 inchi cu touchscreen si acumulatorul de 2100 mAh asigura o experienta placuta de utilizare. In plus cu ajutorul functiei S Voice, utilizatorii pot comanda telefonului sa opreasca alarma pentru cateva minute, pot raspunde unui apel sau il pot respinge, pot porni muzica sau chiar pot spune camerei cand sa fotografieze.

De asemenea, Galaxy S III stie cand utilizatorii vor sa vorbeasca la telefon. Astfel, daca acestia scriu un SMS si intre timp decid sa apeleze persoana respectiva, este suficient sa duca telefonul la ureche, iar functia Direct call va forma numarul automat.

Mai mult, Galaxy S III face gestionarea si transferul fotografiilor mult mai simple pentru posesori, pentru ca recunoaste chipurile si creeaza legaturi folosind ca referinta profilurile grupurilor setate in telefon. Totodata, prin functia S Beam, ei se pot conecta instantaneu la un alt telefon pentru a transfera documente, contacte, imagini doar prin lipirea celor doua dispozitive.

Si [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/vodafone-lanseaza-samsung-galaxy-s-iii-in-romania-76248/]Vodafone Romania a anuntat[/url] recent ca va oferi clientilor in curand noul smartphone Samsung Galaxy S III, insa nu a precizat data lansarii si preturile.