- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Zapp: Extraoptiune prin care pot fi trimise apeluri de pe mobile catre Messenger

26 Mar, 13:35 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Zapp a lansat extraoptiunea Zapp Buzz, ce permite clientilor companiei sa trimita de pe mobile mesaje text si apeluri catre Messenger (Yahoo, MSN sau gTalk), in reteaua de telefonie proprie, precum si in alte retele nationale, pentru 3 sau 6 euro/luna.
Zapp: Extraoptiune prin care pot fi trimise apeluri de pe mobile catre Messenger

Extraoptiunea este disponibila atat pentru abonatii Zapp, cat si pentru utilizatorii serviciului de cartele pre platite NoPay.

Zapp este primul operator din Romania care permite oricarui client, indiferent de tipul de abonament sau telefon, sa apeleze sau sa trimita mesaje text de pe telefonul Zapp pe Messenger (Yahoo, gTalk, MSN), in timp ce destinatarii sunt „online” pe calculator, oriunde in lume.

Pe langa aceasta, extraoptiunea permite primirea de apeluri si SMS-uri de pe Yahoo Messanger, Google Talk sau SIP VoIP fara niciun alt cost exceptand abonamentul lunar.

Prin activarea Zapp Buzz 1000 sau Zapp Buzz 5000, utilizatorii companiei au incluse mii de minute care pot fi folosite pentru apeluri si sms-uri catre retele mobile, fixe si catre calculator oriunde in lume.

„Zapp Buzz ofera practic accesul mobil la comunitatea online de peste 800 milioane de utilizatori”, conform oficialilor companiei.

Serviciul Zapp Buzz 1000 permite clientilor companiei, pentru 3 euro/luna, sa foloseasca 1.000 minute de apeluri voce catre Messenger, 1.000 mesaje text catre Messenger, 1.000 minute in retea, 1.000 SMS-uri in retea si 60 minute in alte retele nationale – 20 catre mobil si 40 catre fix.

Cu Zapp Buzz 5000 clientii primesc 5.000 minute de apeluri voce catre Messenger, 5.000 mesaje text catre Messenger, 5.000 minute in retea, 5.000 SMS-uri in retea si 150 minute in alte retele nationale – 50 catre mobil si 100 catre fix. Pretul este dublu, de 6 euro.

Extraoptiunea Zapp Buzz poate fi achizitionata si din creditul acumulat prin utilizarea serviciului NoPay, care ofera 8 centi la fiecare minut de apel primit din alte retele.

Principalii concurenti ai Zapp pe piata autohtona sunt Orange Romania, Vodafone Romania, Cosmote Romania sau RCS&RDS si Romtelecom.