- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Concertul Aerosmith se muta de la Romexpo la Zone Arena

06 Jun, 10:05 • Redactia DailyBusiness
Concertul pe care trupa Aerosmith il va sustine pe 18 iunie, la Bucuresti, s-a mutat de la Romexpo, locul anuntat initial de organizatori, la complexului Zone Arena, potrivit organizatorilor.
Concertul Aerosmith se muta de la Romexpo la Zone Arena

“Zone Arena (Bulevardul Barbu Vacarescu 164, Floreasca) ofera avantaje functionale in plus, iar mutarea va permite suplimentarea celor mai ieftine bilete (la Gazon B), epuizate momentan in configuratia oferita de locatia initiala, Romexpo”, spun organizatorii.

Schimbarea locului de desfasurare a concertului va imbunatati vizibilitatea locurilor pentru toate categoriile de bilete.
Programul evenimentului ramane neschimbat. Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.00, iar in deschidere, timp de peste o ora, va canta trupa Reamonn.

„In momentul semnarii contractului cu Aerosmith, la inceputul acestui an, Zone Arena era inca la stadiul de proiect. Azi ne ofera beneficii si avantaje gandite special pentru activitatea pe care o desfasuram, organizarea de concerte. Unul din avantajele imediate este ca, datorita configuratiei spatiului, incepand de luni vor fi disponibile inca 1.000 bilete la Gazon B pentru concertul Aerosmith”, a declarat Sorina Burlacu, director general al companiei organizatoare.

Biletele la concertul Aerosmith au preturile de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune).