- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Distribuitorul Reebok in Romania vizeaza afaceri de 9 mil. euro in 2009

18 Feb, 11:46 • Redactia DailyBusiness
Kraus&Co Sport&Casual Distribution, distribuitorul marcilor Reebok si Northland in Romania, vizeaza anul acesta afaceri de 9 mil. euro, in stagnare fata de 2008, vanzariile fiind afectate de criza financiara, au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei.
Distribuitorul Reebok in Romania vizeaza afaceri de 9 mil. euro in 2009

Contributia Reebok a ajuns la 60% din totalul vanzarilor companiei, in timp ce brandul Northland detine o cota de 17%. Kraus&Co mai importa pe piata locala si brandurile Protest Boardwear, Rocawear & Sir Benni Miles sau Capita&Union&Deeluxe.

„Speram sa ne mentinem cifra de afaceri si pentru 2009. Sigur ca vanzarile sunt afectate de criza financiara, iar in aceasta iarna am resimtit destul de mult si lipsa zapezii, intrucat o pondere mare in vanzarile totale Northland o au costumele de ski si snowboard”, a declarat pentru NewsIn Ovidiu Tengher, sales&marketing coordinator pentru Northland.

Potrivit lui Tengher, marcile importate de companie sunt comercializate in statiunile de ski din Valea Prahovei, ca si in alte peste 30 de puncte de vanzare independente.

Cu 14 magazine proprii si in franciza, dintre care 11 Reebok si 3 cu brandul austriac Northland, retailerul de articole sportive si-a planificat anul acesta si investitii.

„Intentionam sa mai deschidem un magazin in Bucuresti, intr-un alt mall unde nu suntem inca prezenti. Nu vizam momentan locatii stradale”, a adaugat Tengher.