LIFESTYLE

Festivalul SoNoRo 2010 se canta in atmosfera de bal mascat, cu 200.000 euro

12 octombrie 2010, ora 16:05, autor(i): Andra Gheorghe 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sonoro-mediu.jpg
Editia a cincea a festivalului international de muzica de camera SoNoRo isi deschide portile pe 31 octombrie sub titulatura "Un Ballo in maschera". Bugetul festivalului se ridica la 200.000 euro, asigurat in proportie de 80% de sponsorii privati ai evenimentului, au declarat pentru DailyBusiness.ro organizatorii evenimentului.
Desfasurat in perioada 31 octombrie -14 noiembrie 2010, programul festivalului include noua concerte in Bucuresti, patru in Cluj si unul in Iasi.

Deschiderea va avea loc duminica, 31 octombrie, in "Sala Unirii" a Palatului Cotroceni din Bucuresti.

Festivalul va include peste 30 de artisti internationali.Pentru prima oara in istoria festivalului, editia din acest an are un titlu. "Un Ballo in maschera" sau "Un bal mascat" este numele ales pentru a reflecta accentele dominante ale programului, repertoriul si evenimentele conexe ale acestuia, trimitand catre motivul mastilor, al balului si al carnavalului. Pentru a marca aniversarea a 200 de ani de la nasterea lui Frederic Chopin si a lui Robert Schumann, creatia muzicala a celor doi compozitori ocupa un loc central in programul festivalului.

Printre sponsorii editiei de anul acesta a evenimentului, care asigura cea mai mare parte a bugetului, se numara companii ca Raiffeisen Bank, Cosmote, Upc sau BRD. 20% din banii alocati desfasurarii SoNoRo 2010 sunt asigurati de organizatori.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 04:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter