LIFESTYLE, NEW MEDIA

FlorideLux a atras in actionariat Mediafax Group si BAC Investment Banking

25 iunie 2014, ora 11:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
florarieonline.jpg
BAC Investment Banking, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de consultanta in fuziuni si achizitii, siMediafax Group, una dintre cele mai importante companii media din Romania, sunt, incepand cu data de 20 iunie 2014, actionari ai FlorideLux.

Astfel, Mediafax Group si BAC Investment Banking controleaza impreuna 35% din business-ul FlorideLux, care opereaza magazinele online www.floridelux.ro,www.brazidecraciun.ro,www.coroane.ro,www.cosuridelux.ro, dar si florariile offline FlorideLux.

Potrivit reprezentantilor FlorideLux, discutiile cu cei doi noi investitori au durat peste un an, fiind initiate in cadrul editiei din 2013 a evenimentului VentureConnect, in urma prezentarii sustinute de Marius Dosinescu, CEO si Fondator FlorideLux. In urma negocierilor, doua companii membre ale grupului BAC Investment Banking au intrat in actionariatul FlorideLux cu o participatie de 25%, iar Mediafax Group cu o cota de 10%.

Obiectivul noii structuri de actionariat este consolidarea pozitiei de lider detinute de FlorideLux pe piata de floristica online din Romania si intrarea pe noi piete, concomitent cu dezvoltarea sistemului de francize offline. In prezent, FlorideLux are florarii francizate in Brasov, Cluj, Arad, Pitesti si Iasi.

"Ne uitam de cativa ani la aceasta piata si suntem increzatori ca aceasta noua investitie va potenta dezvoltarea rapida a sistemului FlorideLux, concomitent cu accelerarea celorlalte initiative ale Mediafax in domeniul ecommerce-ului", afirma si Orlando Nicoara, director general Mediafax Group.Potrivit fondatorului FlorideLux, Marius Dosinescu, rolul noilor investitori este de a potenta business-ul prin implicarea in management si strategie, fara a se angaja insa pe partea operationala.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 23:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter