LIFESTYLE

In interiorul imperiului lui Hugh Hefner

07 octombrie 2017, ora 00:26 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cum a schimbat Playboy lumea (1).jpg
HISTORY® transmite în premieră sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 23:00, un documentar special despre “Cum a schimbat Playboy lumea”. Pentru două ore, telespectatorii vor parcurge “paginile” poveştii lui Hugh M. Hefner şi vor descoperi modul în care acesta a construit un imperiu mondial care cuprinde cluburi, cazinouri, produse şi emisiuni TV revoluţionare, pe lângă faimoasa publicaţie pentru bărbaţi.

Revista Playboy, înfiinţată de Hugh Hefner în 1953, în Chicago, a pornit o adevărată revoluţie sexuală în SUA din momentul în care a apărut, demontând prejudecăţile sociale legate de bărbaţi, femei, sex şi nuditate.

Prin publicarea acesteia, Hugh a reuşit să schimbe, în timp, atitudinea oamenilor asupra libertăţilor şi drepturilor lor civile, ceea ce a influenţat valorile lor culturale şi cum îşi trăiesc viaţa de zi cu zi.

Documentarul “Cum a schimbat Playboy lumea” include imagini care nu au mai fost difuzate până acum şi interviuri cu Hugh Hefner, dar şi cu istorici, foşti directori din Playboy şi persoane din interior, cum ar fi actualul preşedinte al SUA - Donald Trump, Jenny McCarthy, James Caan, reverendul Jesse Jackson, Diablo Cody, Bill Cosby, Shannon Tweed.

Producţia a fost difuzată de HISTORY® pentru prima oară în Statele Unite ale Americii, în 2012, cu 5 ani înainte de moartea fondatorului imperiului Playboy.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 19:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter