LIFESTYLE

Palas Mall Iași și-a dublat capacitatea zonei de food-court

02 martie 2016, ora 17:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Palas Iasi 01.jpg
Palas Mall Iași a finalizat recent lucrările de extindere a food court-ului, ajungând, în prezent, la o capacitate dublă, de 1.500 de locuri.

Extinderea a fost realizată ca răspuns la numărul în creștere al angajaţilor din clădirile de birouri ale ansamblului Palas. 

La finalul săptămânii trecute s-au finalizat lucrările de extindere a food court-ului Palas Mall, în urma cărora au fost adăugate aproximativ 750 de locuri.

În prezent, clienţii celui mai mare food court din regiune au la dispoziţie 1.500 de locuri în interior şi alte 400 pe terasă, în sezonul cald. Pentru a fi în ton cu designul întregului ansamblu multifuncțional Palas, suprafața adițională a fost amenajată cu mese, scaune tapițate și canapele din piele.Designerii italieni care au gândit proiectul de amenajare a noii zone de food court au ales culori în tonuri calde și sisteme de iluminat speciale. În plus, fațada din sticlă asigură pătrunderea luminii naturale.
 

În prezent, în food court sunt peste 20 de operatori, ale căror propuneri includ gastronomii cu specific chinezesc, japonez, italian, oriental, american sau românesc, preparate vegane, deserturi şi băuturi fresh.   

Food court-ul Palas Mall este frecventat pentru servirea mesei de către angajații din clădirile de birouri clasa A United Business Center din ansamblu, în timpul săptămânii, iar în week-end atrage turiști veniți din toate zonele țării și din Republica Moldova. În medie, zilnic, peste 7.000 de persoane iau masa în food court, cărora li se adaugă cei care apelează la serviciile de tip „to go".  
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 15:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter