- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Willon Harbour a vandut ambarcatiuni de 500.000 euro in 3 luni

04 Aug, 10:38 • Redactia DailyBusiness
Societatea comerciala de ambarcatiuni Willon Harbour a vandut, in 3 luni de la deschiderea showroom-ului amplasat in Bucuresti, ambarcatiuni in valoare de 500.000 euro, reprezentand aproximativ 50% din vanzarile estimate pe intreg anul 2008, au declarat reprezentantii companiei.
Willon Harbour a vandut ambarcatiuni de 500.000 euro in 3 luni

Cifra de afaceri estimata anterior pentru finalul anului 2008 este de 1 milion de euro, iar pentru finalul anului financiar, care va surveni in aprilie 2009, sunt programate vanzari de 1,5 milioane de euro.

Compania vinde ambarcatiuni la preturi care incep de la 8.000 de euro si pot ajunge pana la 350.000 de euro.

„Cifra de afaceri estimata, dar si ritmul vanzarilor arata ca piata achizitionarii de ambarcatiuni s-a dezmortit in aceasta perioada, comparativ cu anii trecuti. Fata de 2007 se observa o crestere semnificativa a pietei, desi cifrele care se vehiculeaza sunt fara acoperire in statistici”, a declarat Gabriel Hanganu, general manage Willon Harbour.

„Piata ambarcatiunilor de agrement este cel mai probabil la inceputul unei perioade de 3-5 ani de crestere rapida a volumului, cu predilectie a segmentului vizand navigatia pe Dunare-Delta corespunzand dimensiunilor mici si medii ale acestora, alaturi de cresterea continua de asemenea, a ponderei brandurilor majore europene si nord-americane”, a mai spus Hanganu.

Printre marcile yahturilor expuse se numara Regal Boats din SUA, Pedro Boats din Olanda, Galeon din Polonia, Ocqueteau din Franta si Yamaha din Japonia, iar cele mai solicitate ambarcaiuni au fost cele din marca Regal.

Willon Harbour este o societate comerciala romaneasca infiintata in decembrie 2007 de omul de afaceri Gabriel Hanganu. Showroom-ul Willon Harbour amplasat in Bucuresti a fost deschis in aprilie 2008. Willon Harbour vizeaza segmentul ambarcatiunilor de 6-11 metri.