- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Vezi ce evenimente ii pun pe jar pe publicitari la final de an

05 Nov, 00:01 • andra.gheorghe
Lunile noiembrie si decembrie par a fi cireasa de pe tortul "de criza" servit de publicitarii romani anul acesta. Cele mai importante evenimente ale anului, pe teme de marketing si comunicare isi aduna invitatii si participantii pentru a trece in revista trenduri, bugete, strategii si inovatii care au "facut jocurile" in advertisingul romanesc din 2010.
Vezi ce evenimente ii pun pe jar pe publicitari la final de an

Luna noiembrie incepe „in forta” cu unul dintre cele mai mediatizate evenimente cu focus pe online-ul local.

A cincea editie a RoNewMedia, eveniment organizat de F5, divizia de new media a Realitatea Catavencu, va avea loc la Crystal Palace Conference & Ballroom Bucuresti, si pregateste doua zile (9 – 10 noiembrie) pline de conferinte si workshop-uri sustinute de figuri-cheie ale Internetului local si international.

Evenimentul va fi intretinut de invitati speciali ca Mark Cowan – responsabilul Facebook pe EMEA, Hugo Barra – product management director Google, John Hrvatin – program manager Microsoft si de Matthew West – director for content and expansion markets la Yahoo!.

Imediat dupa RoNewMedia, incep si Zilele Biz, eveniment orgazinat de revista Biz. Desfasurat in intervalul 15-19 noiembrie, la hotelul Novotel din Capitala, evenimentul va dedica ziua de 19 noiembrie, industriei de marketing si comunicare.

Ultima zi a Zilelor Biz va reuni specialisti in relatii publice, advertising si marketing pentru a dezbate trendurile si provocarile de pe piata.

Printre vorbitorii conferintelor se numara nume ca Manuela Necula – CEO Ogilvy Group Romania, Teddy Dumitrescu – president & CEO Publicis Romania, Veronica Savanciuc – CEO Lowe & Partners Romania, Bogdan Enoiu – general manager McCann Erickson Romania, dar si specialisti din publicitatea internationala, ca Jeff Hyams – MEC chief strategy officer si Nikki Mendonca – president OMD Europe, Middle East si Africa.

Intre 6 si 8 decembrie, are loc a patra editie NetCamp. Evenimentul organizat de Evensys este dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web propune 3 zile de discutii si workshopuri care se vor incheia cu o conferinta la JW Marriott Grand Hotel Bucharest in care se vor face auziti specialisti in online ca Orlando Nicoara, Marius Ghenea, Vlad Stan sau Dragos Manac.

Pe 10 decembrie, la Athenee Palace Hilton Bucuresti se discuta despre strategii de marketing pe retele sociale. Este a doua editie a Social Networks Strategy organizata de Evensys, care isi propune sa vom abordeze concret planificarea si tacticile campaniilor de comunicare pe retelele sociale. Organizatorul nu a publicat, inca, programul si speakerii care vor lua cavantul in cadrul evenimentului