NEW MEDIA

LinkedIn a depasit pragul de 300 de milioane de membri

20 aprilie 2014, ora 10:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
linkedin.jpg
Reteaua sociala profesionala LinkedIn a anuntat vineri ca a depasit pragul de 300 de milioane de membri, dintre care mai mult de jumatate provin din afara Statelor Unite ale Americii.

"Chiar daca este o etapa entuziasmanta, avem inca un drum lung de parcurs inainte de a ne atinge obiectivul de a crea oportunitati economice pentru fiecare din cele 3,3 miliarde de lucratori din intreaga lume", scrie intr-o nota de blog vicepresedintele grupului, Deep Nishar.

Pentru a atinge acest obiectiv, LinkedIn mizeaza pe dezvoltarea utilizarii serviciilor sale prin intermediul tehnologiilor mobile.

"Pana la sfarsitul anului, conturile pe telefoane mobile vor reprezenta peste 50% din traficul nostru la nivel mondial. Deja, in circa 12 tari precum Costa Rica, Malaezia, Singapore, Suedia, Emiratele Arabe Uite si Marea Britanie, membrii nostri utilizeaza LinkedIn mai degraba de pe telefoanele mobile decat de pe calculatoarele din birouri", a spus Deep Nishar.

Avand sediul in Silicon Valley, statul California, LinkedIn este prezenta in peste 200 de tari. In februarie, compania a lansat o versiune in limba chineza, informeaza AFP, potrivit Agerpres.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter