NEW MEDIA

Procesatorul de plati online ePayment isi schimba numele in PayU

23 ianuarie 2012, ora 12:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
pauY.jpg
ePayment, principalul furnizor de solutii de plata online din Romania, devine PayU Romania, trecand astfel in ultima etapa a procesului de rebranding, inceput in urma cu 6 luni.

Grupul PayU are operatiuni in intrega Europa Centrala si de Est, iar lansarea noului brand este marcata si prin debutul campaniei "Fii Ambasador PayU!" care se va derula in perioada 23-29 ianuarie 2011 in diverse medii de comunicare, online si offline si al carei obiectiv este informarea cat mai multor cumparatori online despre schimbarea de brand.

Campania este sustinuta prin intermediul a 22 de Ambasadori PayU, clienti PayU Romania care pun la bataie creativitatea echipelor de marketing si comunicare pentru promovarea noului brand PayU in schimbul posibilitatii de a castiga unul dintre cele 3 premii dedicate celor mai buni ambasadori, in valoare totala de 22.000 euro. PayU Romania este furnizor de solutii eCommerce integrate, parte a grupului international PayU, detinut de Naspers Ltd, al doilea jucator in eCommerce la nivel global.

PayU desfasoara operatiuni de integrare plati online in Polonia, Cehia, Romania si Ungaria, procesand in 2010 un numar de 31 milioane de tranzactii in valoare de peste 800 milioane de euro. In Romania, PayU este lider pe piata de plati online, cu peste 2 milioane de tranzactii procesate in 2011 in valoare de 138.8 milioane de euro si o cota de 88% din volumul total al Romcard.Cititi un interviu realizat de DailyBusiness.ro cu Cristian Herghelegiu, country manager PayU.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 01:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter