REAL ESTATE

Bergenbier s-a mutat in Global City Business Park

09 martie 2015, ora 11:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Global City Business Park.JPG
Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de Nord a Bucurestiului, anunta semnarea unui contract cu Bergenbier, brand detinut de catre producatorul canadian de bere Molson Coors.

„Incepand cu aceasta luna, angajatii Bergenbier Romania vor beneficia de un nou sediu in cadrul Global City Business Park, suprafata totala a acestuia masurand 1.200 metri patrati”, a declarat Ivana Bozjak, partener si head of Real Estate in cadrul Global Finance.

Fostul sediul al Bergenbier este Iride Business Park, situat in Pipera. 

In acest fel, gradul de ocupare al cladirilor Global City Business Park atinge, la inceput de an, un nivel de 60%, inregistrand astfel o crestere de 10% din totalul suprafetei inchiriabile fata de aceeasi perioada a anului anterior. Acest lucru se datoreaza extinderilor chiriasilor existenti si noilor clienti din 2014, precum Honda Trading sau Ninebot. In acest moment, Global City Business Park are 29 de chiriasi, cea mai mare parte a suprafetei inchiriate fiind ocupata de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC Romania, Total Soft, Telus, Euroins, Ford, Bergenbier, Cycle  si Monsanto. 

La inceputul acestui an, Global City Business Park a obtinut certificarea LEED Gold in cadrul sistemului de evaluare LEED Rating System for Existing Buildings: Operations and Maintenance, ce vizeaza certificarea campusurilor care dispun de mai multe cladiri construite in aceeasi locatie.  

Situat in zona de Nord a Bucurestiului, Global City Business Park are o suprafata construita de 56.000 mp si un total de spatii de inchiriat de clasa A de 51.000 mp, in doua cladiri.  In plus, proiectul dispune de o suprafata de 28.000 mp construiti subteran, unde se regasesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimenteaza pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 si a fost finalizat in totalitate in februarie 2010.

In acest moment, Global City Business Park are 29 de chiriasi, iar cea mai mare parte a suprafetei inchiriate este ocupata de companii precum Coca-Cola HBC Romania, Michelin Romania, Total Soft, Telus, Euroins, Ford, Cycle, ICAP, Quintiles, Daewoo si Monsanto.

Global Finance, infiintata in 1991 in Atena, este o firma independenta de investitii, printre pionierele domeniului private equity si venture capital din regiune. Operatiunile sale constau in managementul fondurilor private de capital, dezvoltare imobiliara si servicii de consultanta in Europa de Sud-Est.

In 2005, Global Finance a intrat pe piata imobiliara, vizand investitii in Romania, Bulgaria si Serbia. Global Finance are birouri in Atena, Sofia, Bucuresti si Belgrad.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter