- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Peste 50% din locuintele primelor 2 faze din Rezidenz au fost vandute

11 Jun, 13:17 • Redactia DailyBusiness
Peste 50% din primele doua faze ale proiectului rezidential Rezidenz, dezvoltat de Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien, au fost vandute, in aproape un an de la demararea livrarilor, peste 150 de familii achizitionand locuinte.
Peste 50% din locuintele primelor 2 faze din Rezidenz au fost vandute

Primele doua faze cuprind peste 230 de unitati locative.

In aceasta luna, au fost finalizate si pot fi achizitionate la cheie alte 100 de apartamente incluse in cea de-a treia etapa de dezvoltare. In total, la finalizarea intregului proiect, cartierul german va contine 489 de apartamente.

Cartierul german este dezvoltat pe un teren de 68.230 mp si ofera locuri de parcare atat pentru rezidenti, cat si pentru vizitatori, gradinita privata, discount market-ul „Plus”, piata agroalimentara, banci, pizzerie, patiserie, precum si un lac artificial si locuri de joaca pentru copii, alaturi de spatii verzi.

Residenz este un joint venture intre Tiriac Imobiliare si dezvoltatorul german LBBW Immobilien GmbH.

Cartierul german Residenz este un proiect finantat de catre UniCredit Tiriac Bank. Compania de constructii este Heberger, managementul de proiect este asigurat de ALBA Project Management, arhitectii sunt Artre Studio si Nething Generalplaner, iar agentul exclusiv este CB Richard Ellis Eurisko.