REAL ESTATE, CARIERE

Stefan Schönauer a fost numit Chief Financial Officer al Immofinanz

14 martie 2016, ora 15:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Photo(c)IMMOFINANZ_Stefan Schönauer.jpg
Consiliul de Supraveghere al Immofinanz l-a numit pe Stefan Schönauer în funcția de Chief Financial Officer pentru o perioadă de trei ani, măsura având efect imediat.

Schönauer o înlocuiește pe Birgit Noggler, care a ales să se retragă din Consiliul de Administrație începând cu 19 februarie 2016.

Consiliul de Supraveghere a aprobat, de asemenea, extinderea cu patru ani a mandatului lui Dietmar Reindl.

Consiliul de Administrație al Immofinanz este alcătuit în prezent din Oliver Schumy, CEO, Stefan Schönauer, CFO, și Dietmar Reindl, COO.
 Stefan Schönauer (36 de ani) a ocupat diverse poziții de conducere în cadrul Immofinanz încă din decembrie 2008, cea mai recentă ca Head of Capital Markets and Corporate Strategy.

Responsabilitățile sale din ultimii ani au presupus, printre altele, managementul de proiecte corporative importante (de exemplu, spin-off-ul BUWOG și vânzarea portofoliului logistic al companiei), finanțări din piața de capital și relația cu investitorii.

Anterior, Schönauer, care deține o diplomă în business management și informatică, a lucrat în cadrul Invesco Asset Management Austria.
 

Dietmar Reindl (46 de ani) este membru al Consiliului de Administrație al Immofinanz începând cu luna mai 2014, fiind responsabil din funcția de COO de managementul tuturor proprietăților comerciale, precum și de activitățile de marketing. Mandatul său, care s-ar fi încheiat la sfârșitul lunii aprilie 2017, a fost extins cu patru ani, până la finalul lunii aprilie 2021.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 10:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter