TURISM

Air France KLM anunta reduceri de pana la 40% la peste 100 de destinatii intercontinentale

06 ianuarie 2016, ora 16:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
airfrance.jpg
Air France KLM reduce prețul biletelor de avion cu până la 40% pentru peste 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Pentru România, campania s-a conturat ținând cont de opțiunile de călătorie ale românilor, astfel că în lista destinațiilor cu prețurile cele mai mici se află principalele puncte de călătorie ale pasagerilor români, Asia și America de Nord.

Pe continentul nord – american prețurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 569 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto și 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York, Boston și Montreal.

Pentru călătorii care își doreau să ajungă în Brazilia, Air France KLM a pus în vânzare bilete începând de la 599 euro de persoana, dus-întors, incluzând o reducere de 35 – 40% față de prețul normal al biletului.Asia este o destinație excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală iar prețurile disponibile contribuie și ele din plin la această concluzie. Pasionații de călătorii își pot achiziționa bilete cu până la 50% discount, cu prețuri începând de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing și de la 519 euro pentru Hong Kong și Shanghai.

Pentru turiștii care își doresc să exploreze unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus în vânzare bilete spre Singapore de la 559 euro de persoana, dus-întors. Turiștii vor putea să își rezerve destinația dorită până pe 26 Ianuarie 2016 iar călătoria va trebui efectuată până pe 26 Iunie 2016 (data întoarcerii în țară).            

Amsterdam de la 139 euro, tarif disponibil tot anul pentru călătorii români

O alta veste bună pentru călători este scăderea tarifului de bază pentru călătoriile București – Amsterdam. Dacă până acum cel mai mic tarif disponibil (în afara promoțiilor) era de 159 euro de persoana, dus-întors, începând de luna aceasta tariful de bază pentru călătoriile la Amsterdam scade la 139 euro. Prețul de 139 euro este disponibil pentru biletele achiziționate cu minim 14 zile înainte de călătorie și este valabil pentru călătoriile de minim 3 zile sau cu o Sâmbătă inclusă.

Air France KLM a mai derulat o campanie similara, cu reduceri de pana la 40%, si in toamna anului trecut.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter