- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Happy Tour a cumparat pachetul majoritar al Travel House

04 Jun, 11:36 • Redactia DailyBusiness
Agentia de turism Happy Tour a achizitionat pachetul majoritar al Travel House, la cateva saptamani de la achizitionarea platformei on-line Paravion.ro, a anuntat vineri compania.
Happy Tour a cumparat pachetul majoritar al Travel House

Corina Souvannasouck, unul dintre fostii proprietari ai Travel House, va ramane actionar minoritar si se va alatura grupului in calitate de director executiv.

Travel House, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 6 mil. euro si un profit net de peste 110.000 euro, completeaza astfel gama de servicii de turism corporate a Happy Tour, prin tintirea diferitelor segmente de companii, si consolideaza segmentul de calatorii de lux.

Travel House isi va pastra numele si structura conducerii.

Din punct de vedere organizational, grupul va fi condus de Javier Garcia del Valle, vicepresedinte executiv al Happy Tour, iar Remus Visan si Corina Souvannasouck, managerii Paravion si respectiv Travel House, vor ramane in structura de conducere in calitate de directori executivi si actionari minoritari, asigurand astfel continuitatea serviciilor oferite pana acum de fiecare companie in parte si demonstrandu-si implicarea clara in proiect.

?In primul trimestru al anului 2010 am observat semne de revenire a consumului pe segmentul de servicii turistice?, a precizat Javier Garcia del Valle, vicepresedinte executiv al Happy Tour.

Tranzactia este in curs de aprobare de catre Consiliul Concurentei, urmand sa se finalizeze in a doua jumatate a lunii iunie.

Happy Tour a fost cumparata la sfarsitul lui 2007 de catre fondul de investitii GED, de la omul de afaceri Nicolae Demetriade.

GED este una dintre cele mai importante companii de administrare a fondurilor private de investitii din Europa de Sud-Est de la infiintarea sa in anul 1996. In prezent, administreaza fondul privat de investitii GED Eastern Fund II, cu resurse in valoare de 150 milioane de euro, investiti in opt companii: Rosegur, RED Projects, Fonomat, Fama, Happy Tour, Diamedix, Total Euro Business si Infopress.