TURISM, NEW MEDIA

Vacanța de vară: Oferte de cazare de la 2 euro/noapte pe Olx.ro

30 iunie 2015, ora 15:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hotel.jpg
Apetitul românilor pentru petrecerea vacanței de vară în locuri cât mai pitorești și în același timp accesibile pentru orice buzunar este din ce în ce mai mare.

Doar pe Olx.ro în ultima lună au fost încărcate peste 2.000 de oferte noi la categoria Turism, în prezent atingând pragul de 5.400 de anunțuri. Iar oferta este extrem de variată.

Pentru câteva zile pe litoralul românesc, se pot închiria apartamente în regim hotelier, pornind de la cativa euro pe noapte.

Preturi si mai mici, de 2 euro/noapte, sunt pentru cei care vor sa stea la cort si cauta loc de campare. Astfel de oferte exista si in Delta Dunarii.
Turiștii ce își doresc un sejur mai lung la malul mării găsesc și anunțuri pentru închirierea unor vile spațioase cu prețuri variind între 2.000 și 3.000 euro.

Și destinațille turistice în afara țării sunt la mare căutare. Astfel, pe Olx.ro se găsesc zeci de oferte last minute pentru excursii în Grecia, Spania, Italia, Emiratele Arabe Unite sau Turcia cu prețuri pornind de la câteva sute de euro până la oferte de 2.000 de euro pentru un sejur de o săptămână în regim all-inclusive.

La pachete turistice de vacață, se adaugă și câteva zeci de oferte pentru zboruri în destinații precum Cipru, Barcelona, Londra, Roma, Seattle sau Madrid, cu prețuri variind între 200 și 1.000 euro.

Românii cu spirit antreprenorial, ce doresc să își pornească o afacere pentru lunile de vară, găsesc pe Olx.ro oferte diverse pentru închirierea de spații comerciale chiar lângă plajă cu prețuri atingând și pragul de 4.000 euro.

De asemenea, tinerii ce vor să își petreacă vacanța la mare muncind, au pe Olx.ro peste 1.000 de oferte de job-uri sezoniere doar în județul Constanța; în total categoria Locuri de Muncă însumând peste 19.000 de anunțuri active.

În prezent, Olx.ro este cel mare site de anunțuri din România, cu peste 4,4 milioane de oferte active.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 18:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter