- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

GM a numit un nou sales, marketing & aftersales director pentru Romania

19 Dec, 15:01 • Redactia DailyBusiness
General Motors (GM) l-a numit pe Constantin Avromescu in functia de sales, marketing & aftersales director in cadrul filialei din Romania, incepand cu 1 ianuarie 2009, informeaza NewsIn, citand un comunicat al companiei.
GM a numit un nou sales, marketing & aftersales director pentru Romania

Avromescu va conduce echipa General Motors Romania si va raporta direct lui Alexander Moinov, sales, marketing & aftersales director Romania, Bulgaria, Statele Baltice si Pietele emergente.

„Numirea lui Constantin Avromescu urmeaza deciziei de a aloca pentru reprezentantele din Romania si respectiv Bulgaria management diferit, decizie ce reflecta dezvoltarea rapida a celor doua piete”, au explicat oficialii GM.

Avromescu are peste 7 ani de experienta in cadrul GM, in functii de marketing si vanzari.

Alfred Suter, in prezent sales, marketing & aftersales director Romania si Bulgaria, a fost numit in functia de brand director pentru Opel la General Motors Elvetia. Acesta va fi responsabil pentru activitatile de marketing si vanzari Opel din Elvetia.

In perioada in care Suter a activat in functia de director general, vanzarile General Motors in Romania au atins o cota de piata de 8,5% si a intregistrat o crestere de 217,8% in conditiile in care piata a crescut cu 42,5%, au aratat reprezentantii companiei.