CARIERE

Ingenius Hub, spaṭiu dedicat tinerilor care vor să înceapă o afacere ce oferă și șansa de a primi finanțare

11 noiembrie 2015, ora 12:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Hub1.JPG
Ingenius Hub este cel mai nou spațiu din Bucureṣti pentru tinerii antreprenori și persoanele interesate să înceapă o afacere. Hub-ul a fost lansat ca parte a unui proiect cu finanṭare europeanǎ nerambursabilǎ, derulat de compania de consultanṭǎ Loop Operations, în parteneriat cu ASE București, CCDL și Arott.

Ingenius Hub oferă două spații în București, unul în apropiere de Piața Universității, pe Bd. Nicolae Bǎlcescu (între Piaṭa Romanǎ ṣi Universitate), iar celălalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental).

De aceste spații poate beneficia oricine, cu condiția ca timpul petrecut aici să fie dedicat afacerii personale, indiferent dacă business-ul se află în stadiul de idee sau are deja primii clienți.

Totodată, Ingenius Hub oferă ṣi o platformă susținută de Loop Operations alături de partenerii săi, prin care sunt oferite pachete de servicii pentru deschiderea și funcționarea unei afaceri, preṭurile fiind adaptate tinerilor la început de carierǎ. Pachetul minim pentru accesul în hub începe de la 245 RON/lunǎ pentru 25 de ore de acces ṣi alte beneficii.Existǎ de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 ron/lunǎ) sau 100 de ore (960 ron/lunǎ) de acces în hub, plus multe alte facilitǎṭi incluse în pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare ṣi aparaturǎ pentru evenimente sau servicii de contabilitate.  

Pe lângă mentorat, spațiu dedicat afacerii, pachete de servicii business și șansa de a primi finanțare, inclusiv fonduri nerambursabile, Ingenius Hub oferǎ ṣi oportunitatea de a pǎstra o relaṭie apropiatǎ cu oameni de afaceri specialiṣti pe anumite domenii, de la consultanṭǎ juridicǎ sau psihologi ṣi pânǎ la contabili sau specialiṣti în marketing ṣi branding. În calitate de mentori ai Ingenius Hub, aceṣtia vor asigura consultanțǎ lunarǎ pentru membrii hub-ului.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 19 August 2019, 20:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter