- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Shah Rouf pleaca de la conducerea Aviva Romania pentru un job in Sri Lanka

11 Jan, 13:47 • Redactia DailyBusiness
Dupa 3 ani de activitate ca director general al Aviva Romania, Shah Rouf (foto) va parasi compania la mijlocul lunii februarie 2010 pentru pozitia de director general al Aviva Eagle din tara insulara asiatica Sri Lanka, a anuntat, luni, compania.
Shah Rouf pleaca de la conducerea Aviva Romania pentru un job in Sri Lanka

Aviva Europa este in cautarea unui nou director general pentru Aviva Romania. In acest timp, Janos Bartok, membru al consiliului de administratie atat al companiei de asigurari de viata, cat si al celei pensii si manager tegional, va asigura interimatul.

„In ciuda conditiilor economice nefavorabile, nu exista nici o indoiala ca Romania este unul dintre motoarele de dezvoltare viitoare ale Europei. In acest context Aviva Europa va continua sa investeasca in cresterea operatiunilor Aviva din Romania”, a declarat Shah Rouf.

„Desi foarte nerabdator sa merg mai departe, spre o noua oportunitate, sunt trist ca trebuie sa ma despart de partenerii mei de business, colegii si prietenii mei din Romania. Adevarul este ca mi-e foarte greu sa ma despart de ei”, a precizat acesta.

Potrivit companiei, afacerile Aviva Romania au suferit transformari majore in acesti 3 ani de cand este Shah Rouf la conducere. Astfel, valoarea prezenta a primelor din vanzari noi a ajuns la peste 800 milioane euro, comparativ cu 100 milioane euro in primii 6 ani de la intrarea pe piata din Romania (2001-2006).

Un element de crestere l-a constituit infiintarea companiei Aviva Pensii. Totodata, Aviva Asigurari de Viata a reusit sa ajunga pe local 4 in topul companiilor de asigurari de viata din Romania.