- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Ferrari isi deschide in luna mai showroom oficial in Romania

12 Mar, 15:44 • Redactia DailyBusiness
Constructorul de automobile de lux Ferarri va deschide, cel mai probabil in luna mai, primul showroom in Bucuresti, au declarat organizatorii editiei din acest an a evenimentului Luxury Day.
Ferrari isi deschide in luna mai showroom oficial in Romania

In luna mai 2008 este prevazuta intrarea oficiala a marcii Ferrari in Romania, a declarat Oliver Petcu, managing parner al companiei de consultanta specializata in industria de lux CPP Management Consultants, organizatorul evenimentului Luxury Day, citat de NewsIn.

Pe langa showroom-ul auto Ferrari, care se va intinde pe circa 5.000 metri patrati, complexul va include si un magazin care va distribui in exclusivitate imbracaminte si accesorii ale marcii auto.

„Distributia Ferrari a fost realizata impreuna cu un partener local. Complexul care va gazdui showroom-ul Ferrari va include, de asemenea, si un magazin Ferrari, un restaurant Ferrari dar si o galerie de shopping de lux”, a spus Oliver Petcu.

„Galeria este programata sa se deschida in ultima parte a anului 2009 si va include marci internationale de top din domeniul modei si al accesoriilor”, a adaugat reprezentantul CPP Management Consultants.

In prezent exista deja o comanda de 10 autoturisme Ferrari care urmeaza a fi livrate in urmatorul an. Reprezentantii CPP sustin ca in 2007 vanzarile marcilor de lux in regiune s-au clasat dupa Rusia si Ucraina.

CPP Management Consultants Ltd este o companie de consultanta central si est europeana, specializata in industria de lux si care actioneaza ca o interfata intre marile brand-uri de lux internationale si investitori locali privati sau institutionali, interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu.