LIFESTYLE

Salterra a investit 40.000 euro in primul showroom din Romania

03 iunie 2013, ora 12:16, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
salterra3-1.jpg
Salterra a deschis astazi primul showroom din Romania cu produse dedicate somnului, in urma unei investitii care s-a ridicat la 40.000 de euro.

Showroom-ul Salterra este amplasat in centrul Capitalei, in cladirea America House din Piata Victoriei, si are o suprafata totala de 115 metri patrati. Colectia din magazin cuprinde 4 marci ale grupului Pikolin, specializat in produse dedicate somnului: Pikolin, Epeda, Sunlay si Pikolin Home. In plus, portofoliul contine marca Tempur si o serie de produse fabricate in Romania.

Dupa o experienta de 15 ani in domeniul industriei mobilierului am realizat ca romanii nu acorda suficienta importanta sanatatii lor. De multe ori aleg un pat cu o forma deosebita, dar uita sa investeasca in elementele esentiale destinate odihnei. De aici a pornit ideea unui concept nou de magazin dedicat culturii somnului”, a declarat Marcela Moss, director general Salterra.

In magazinul Salterra, clientii vor gasi un portofoliu de 300 de articole din toate gamele disponibile spre vanzare, de la saltele, microsaltele, somiere si pana la pilote, perne, lenjerii de pat sau protectii de saltea.Urmatorul oras unde ne dorim sa existe un magazin cu produsele Salterra este Brasov, iar acest obiectiv vrem sa-l indeplinim in anul urmator, a spus Marcela Moss.

Vanzarile ce vor fi inregistrate de showroom-ul Salterra din Bucuresti vor contribui la realizarea obiectivelor fixate de companie pentru primul an de functionare in Romania, de a obtine o valoare a cifrei de afaceri de 500.000 de euro si un volum de vanzari de aproximativ 4.500 de produse.

Evenimentul vine la numai doua luni dupa intrarea companiei pe piata de profil locala, prin intermediul site-ului Salterra.ro.

Salterra este distribuitor unic in Romania pentru produsele grupului Pikolin.

Grupul Pikolin si-a inceput activitatea in 1948, cu o mica fabrica destinata productiei de saltele. In prezent are 9 centre de productie, din care 7 in Europa si 2 in sud-estul Asiei. Grupul a raportat in 2012 o cifra de afaceri de 383 milioane euro.

Recent, si Studio Moderna a deschis primul magazin Dormeo Home in urma unei investitii de peste 100.000 euro, fiind situat in centrul comercial AFI Palace Cotroceni.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 19 August 2019, 20:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter