- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Google isi cauta agentie pentru un proiect de publicitate pan-european

17 Feb, 14:08 • Redactia DailyBusiness
Google organizeaza un pitch pentru un proiect de publicitate pan-european, cu scopul de a repozitiona brand-ul ca unul sigur si demn de incredere, relateaza Brand Republic.
Google isi cauta agentie pentru un proiect de publicitate pan-european

La licitatie vor participa mai multe agentii de publicitate din Marea Britanie, iar castigatoarea va gestiona noua campanie de branding prin care Google vrea sa ii asigure pe consumatori ca este un partener demn de incredere.

In ultimele luni, Google a fost criticat pentru modul in care gestioneaza problemele legate de securitatea datelor. De exemplu, anul trecut, compania a fost pe punctul de a fi amendata pentru incalcarea legilor referitoare la viata privata dupa ce a recunoscut ca a utilizat informatiile personale ale utilizatorilor pentru configurarea proiectului Street View (serviciu panoramic de imagini).

De asemenea, Google a fost acuzat de Microsoft de abuz de pozitie dominanta pe segmentul motoarelor de cautare online, devenind astfel subiectul unei investigatii intreprinse de Uniunea Europeana, potrivit sursei mentionate.