- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Bulboaca&Asociatii a inchiriat temporar 500 mp Regus City Center, dupa incediul de la Millenium

02 Jul, 17:26 • Redactia DailyBusiness
Compania de avocatura Bulboaca & Asociatii, care si-a desfasurat activitatea in cladirea Millenium Business Center pana ca aceasta sa devina neoperationala ca urmare a unui incendiu, si-a relocat temporar activitatea in unul din centrele de birouri din Capitala care se inchiriaza "cu ora", au anuntat reprezentantii BNP Paribas Real Estate, compania care a intermediat tranzactia.
Bulboaca&Asociatii a inchiriat temporar 500 mp Regus City Center, dupa incediul de la Millenium

Bulboaca & Asociatii a inchiriat in Regus City Centre o suprafata de 500 metri patrati, la etajele 3 si 4 ale cladirii.

Cladirea este amplasata central, in zona Pietei Rosetti, si are o suprafata utila de 2.500 metri patrati, distribuita pe sapte etaje, plus parter. Spatiul este complet utilat si modelul de business permite inchirierea pe perioade scurte de timp, incepand de la o ora.

Pe acelasi segment de piata, de inchiriere de spatii de birouri all-inclusive pentru perioade care pornesc de la o ora, activeaza si compania First Office. Reprezentantii companiei au spus, pentru DailyBusiness.ro, ca cererea de astfel de spatii nu a crescut fundamental dupa incendiul de la Millenium. Totusi, reprezentantii First Office au spus ca au primit o cerere de oferta de la una dintre companiile cu sediul in Millenium Business Center, dar ca acestia inca nu au luat o decizie.

Cladirea de birouri Millenium Business Center din centrul Capitalei, cumparata in 2007 de fondul de investitii DEGI cu 52 mil. euro, a luat foc pe 26 iunie. Aceasta avea asigurare completa la AIG.