- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Centrul comercial Family Center din Giurgiu, deschis joi in urma unei investitii de 7 mil. euro

11 Nov, 14:37 • Redactia DailyBusiness
Dezvoltatorul Oasis Development si investitorul Real4You Immobilien din Austria au inaugurat astazi (joi - n.r.) centrul comercial Family Center din Giurgiu, in urma unei investitii de 7 milioane de euro.
Centrul comercial Family Center din Giurgiu, deschis joi in urma unei investitii de 7 mil. euro

Family Center Giurgiu dispune de o suprafata construita de 4.328 metri patrati si o suprafata inchiriabila de 4.260 metri patrati, oferind vizitatorilor 430 de locuri de parcare.

Pentru prima zi de functionare, se estimeaza ca peste 20.000 de vizitatori vor trece pragul noului centru comercial.

Potrivit lui Klaus Reisenauer, partener in cadrul Oasis Development, printre chiriasii centrului se numara Takko, Deichman, Carmolimp, Altex, Animax, DM Drogerie si altii.

Proiectul Family Center Giurgiu este ancorat de Kaufland, a carui constructie a fost finalizata in martie 2010. Agentul de inchiriere al proiectului a fost firma Kramer & Wagner.

„Family Center este un concept care se adreseaza familiilor cu venituri mici si medii, fiind implementat cu succes in tari precum Austria, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Croatia, si care are un parcurs similar si in Romania. Anul acesta se vor inaugura in total 3 astfel de proiecte dezvoltate de Oasis Development, in orase de medie dimensiune din Romania”, a adaugat Kurt Wagner.

Oasis Retail Development & Consulting (Oasis) a realizat pana in prezent proiecte ce insumeaza o suprafata de peste 1,5 milioane metri patrati de teren, valoarea investitiilor depasind 800 milioane de euro.

Portofoliu actual al companiei include peste 200.000 mp spatii de retail in constructii si dezvoltare teritoriala. Pentru urmatorii trei ani, Oasis are in plan realizarea a peste 10 centre comerciale si parcuri de retail in intreaga tara.

Inca din anul 2002, Oasis este partener al companiilor germane Kaufland si Plus in Romania, pentru care a dezvoltat peste 50 de centre comerciale.

Grupul Oasis a dezvoltat, din 1993, numeroase centre comerciale in Germania, Austria, Republica Ceha. Incepand cu anul 2002, grupul si-a extins activitatea si in Romania.