REAL ESTATE

Imobiliare.ro incepe promovarea pe TV: "Piata imobiliara iese din perioada gri" (Video)

12 septembrie 2014, ora 15:01 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
New Picture (5).jpg
Imobiliare.ro, principalul portal de anunturi imobiliare din Romania, anunta lansarea primei sale campanii integrate de marketing, ce apeleaza la o serie de canale de comunicare - TV, online, dar si outdoor.

In acest scop, compania a realizat si primul sau spot publicitar, ce va fi difuzat pe 14 posturi de televiziune (printre care Prima TV, TVR1, TVR2, Realitatea TV, National TV) in perioada septembrie - octombrie.

Productia are ca scop cresterea vizibilitatii brandului Imobiliare.ro in randul potentialilor cumparatori de locuinte (oameni de regula tineri, cu un stil de viata dinamic) si isi propune sa atinga un prag de 3,6 milioane de utilizatori (din mediul urban). Pe langa spotul TV, initiativa de marketing include o serie de campanii difuzate pe YouTube si alte sute de site-uri, precum si amplasarea catorva zeci de panouri publicitare pe A1, drumuri nationale si in cateva mari orase ale tarii.

"Piata imobiliara iese din perioada gri in care s-a aflat ani buni. In acelasi timp, piata imobiliara online din Romania, evaluata acum la cateva milioane de euro anual, intra intr-o etapa de maturizare. In calitate de lider pe acest segment, am decis ca este momentul oportun sa investim intr-o prima campanie integrata prin care adresam direct vizitatorii. Aceasta investitie este dublata de modificari majore aduse site-ului", subliniaza Daniel Crainic, director de marketing in cadrul Imobiliare.ro.DailyBusiness Video: Spot TV Imobiliare.ro


Pentru 2014, echipa din spatele site-ului (ce numara peste 50 de angajati si colaboratori) are ca obiectiv depasirea pragului de 2 milioane de euro ca cifra de afaceri - ceea ce reprezinta un avans de circa 35% fata de 2013. Pe langa consolidarea activitatii pe segmentele de piata pe care activeaza deja (agentii imobiliare, dezvoltatori, proprietari, banci), compania isi propune si lansarea pe piata evaluatorilor, programata pentru aceasta toamna.

Prima campanie de advertising Imobiliare.ro este o creatie semnata Ema Prisca, presedinta ADC*RO (Art Directors Club Romania) - un nume cunoscut in special pentru activitatea sa in cadrul Grafitti BBDO Romania. Pentru realizarea spotului a oferit consultanta Simona Costea, iar productia a fost realizata de Reload Film, cu Bogdan Barbulescu in calitate de regizor si Traian Ardac in calitate de producator.

Lansat in ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este primul si cel mai accesat portal imobiliar din Romania. Portalul a depasit de curand pragul de 909.000 de vizitatori unici pe luna si cuprinde cea mai mare baza de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel national.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Luni, 23 Aprilie 2018, 06:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter