REAL ESTATE

Primele 3 cladiri din AFI Park, inchiriate 100%. Cine e multinationala care a luat "dintr-un foc" 6.000 mp

12 august 2014, ora 12:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
AFI Park 3.jpg
AFI Europe Romania a finalizat inchirierea primelor trei cladiri de birouri din proiectul AFI Park prin semnarea unui contract de pre-inchiriere pentru 6.000 de metri patrati.

Compania cu care israelienii au semnat contractul este TELUS International Europe, parte a TELUS International, furnizor de servicii Business Process Outsourcing (BPO) si solutii de relatii cu clientii pentru companii din intreaga lume.

TELUS International Europe a inchiriat 5 etaje in AFI Park 3 (foto) pentru o perioada de 5 ani.

"Romania se numara printre destinatiile preferate din ECE pentru outsorcing si offshoring; Bucuresti, in special, a inregistrat o crestere rapida a gradului de ocupare de catre astfel de companii in perioada 2010-2013, potrivit lui George Didoiu, senior associate in cadrul Colliers International, consultantul care a intermediat inchirierea.Contructia AFI Park 3 a inceput in iunie 2013, iar cladirea urmeaza sa fie livrata clientilor sai la finalul acestui an.

AFI Europe a semnat anterior un contract de pre-inchiriere cu Endava Romania pentru patru etaje din cea de-a treia cladire din AFI Park, cu posibilitatea de inchiriere de spatii aditionale, potrivit planurilor de extindere ale Endava.

Ca urmare a acestui acord recent cu TELUS International, in condi?iile in care AFI Park 2 este ocupata integral de Electronic Arts si AFI Park 1 inchiriata in totalitate, AFI Park a reusit sa atinga o rata de ocupare de 100% pentru spatiile de birouri din primele 3 cladiri.

In luna aprilie a acestui an, AFI Europe a inceput constructia AFI Park 4&5, cea de-a patra faza a acestui proiect de birouri premiat, care este planificata pentru a fi finalizata in octombrie 2015. Va fi construita ca o singura cladire, deservita de doua receptii. Cladirea va avea o suprafata totala inchiriabila de 32.000 mp (GLA) dispusa pe 12 etaje de birouri, cu o parcare subterana pe doua niveluri si cu un parter ce va oferi spatii comerciale. Suprafata inchiriabila pe etaj va fi de 3.000 mp.

TELUS International Europe (anterior CallPoint) este un furnizor european de top de servicii multilingve de relatii cu clientii si de solutii BPO. Compania ofera servicii clientiilor sai in peste 30 de limbi, inclusiv engleza, franceza, germana, italiana si spaniola. Are 1.600 de posturi in Europa in peste sapte centre de livrare situate in: Sofia si Plovdiv (Bulgaria); Bucuresti si Craiova (Romania); Manchester si Cannock (Marea Britanie).

TELUS International este o companie globala de outsorcing cu peste 16.000 de membri in echipele din intreaga lume, inclusiv Canada, Statele Unite ale Americii, Europa, America Centrala si Filipine, cu peste 150 de milioane de interactiuni anuale cu clienti prin voce, e-mail, chat si social media, din industrii precum telecomunicatii, utilitati, finante, retail si high-tech.

In calitate de extensie globala a corporatiei TELUS, TELUS International este sustinuta de o companie de top din domeniul telecomunicatilor din Canada, cu un venit anual de 11,5 miliarde de dolari si peste 13,3 milioane de contacte cu clientii.

AFI Europe opereaza in Romania din 2005. Pe langa cladirile de birouri, compania a dezvoltat si gestioneaza AFI Palace Cotroceni, AFI Palace Ploiesti. In viitorul apropiat doua noi proiecte de retail, AFI Palace Arad, un parc de retail de 30.000 mp GLA, ce va fi construit in centrul orasului Arad pe un spatiu de 80.000 mp si AFI Palace B.Noi, un centru comercial de 36.000 mp GLA ce va fi dezvoltat in Bucurestii Noi din sectorul 1 al capitalei.

Pe segmentul cladirilor de birouri, AFI Europe Romania va dezvolta AFI Business Park Bucuresti, un parc de business clasa A cuprinzand 50.000 mp GLA, amplasat in imediata apropiere a hotelului J.W. Marriott si a Parlamentului. Parcul de afaceri va consta in 2 cladiri de birouri de inaltime redusa si un turn de birouri.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Duminica, 22 Aprilie 2018, 15:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter