- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cu ce se ocupă soțul Elenei Lasconi. Motivul pentru care nu este obligat să dezvăluie cât câștigă

11 Jun, 23:25 • Adrian Popovici
Soțul Elenei Lasconi, Cătălin Georgescu, este o prezență discretă în spațiul public. Acesta este avocat și asta îi permite să nu-și dezvăluie veniturile.
Cu ce se ocupă soțul Elenei Lasconi. Motivul pentru care nu este obligat să dezvăluie cât câștigă

Soțul Elenei Lasconi, o figură discretă în comparație cu soția sa celebră, are un rol important în sprijinirea acesteia, atât în viața personală, cât și în cariera sa de succes. Deși nu este la fel de vizibil în lumina reflectoarelor, el contribuie semnificativ la echilibrul și stabilitatea familiei, notează Bugetul.ro.

Pe măsură ce Elena Lasconi își construiește o carieră impresionantă în politica românească, soțul ei rămâne alături de ea, asigurându-se că are toată susținerea necesară. Deși nu își dorește să atragă atenția publicului, implicarea sa este esențială în succesul femeii cu care își împarte viața.

Cătălin Georgescu, deși este soțul unei figuri publice proeminente, păstrează o prezență discretă în spațiul public. Meseria de avocat îi permite să rămână departe de obligațiile de transparență financiară care se aplică altor profesii, astfel că veniturile sale nu sunt cunoscute publicului. Această discreție a contribuit la menținerea unui echilibru în viața personală a cuplului, permițându-i Elenei Lasconi să se concentreze pe cariera politică fără a se preocupa de expunerea financiară a familiei.

Elena Lasconi alături de soțul ei
Elena Lasconi alături de soțul ei

Te-ar putea interesa și: Un nou circ politic marca USR. După demisia lui Drulă, Lasconi și Fritz „se bat” pentru alegerile prezidențiale din septembrie 2024

 Elena Lasconi a obținut un nou mandat de primar

Elena Lasconi a câștigat un nou mandat de primar al orașului Câmpulung Muscel, obținând un impresionant procent de 71% din voturi. Fosta jurnalistă și-a confirmat astfel popularitatea și capacitatea de a conduce orașul, învingându-și categoric contracandidații în alegerile din 9 iunie 2024.

În afara carierei politice, Elena Lasconi trăiește o viață împlinită și pe plan personal. Fosta jurnalistă de la ProTv este căsătorită din 2012 cu avocatul Cătălin Georgescu. Întâlnirea lor a avut loc într-un mod neașteptat, la cursurile de limba engleză de la British Council.

Pentru Lasconi, această întâlnire a venit într-un moment de răscruce al vieții sale, când trecea printr-o perioadă complicată, după ce prima căsnicie se încheiase brusc după doar patru ani.

„La cursurile de limbă engleză, la British Council (n.r. – l-a cunoscut pe soțul ei). Eu nu am făcut engleză la școală, doar franceză și rusă. Și știam că am nevoie să vorbesc engleză. Treceam printr-o perioadă complicată atunci când ne-am cunoscut, iar asta avea cumva legătură cu modul în care vedeam eu relațiile.

Anii au trecut și am început să simt gustul amar al vieții, o neîmplinire sufletească ce depășise deja faza de resemnare, care m-a apropiat și mai mult de Dumnezeu. Atunci am realizat că, de fiecare dată când i-am cerut ceva lui Dumnezeu, el mi-a dat.

Așa ajungem la momentul British Council. Pe străduța pe care parcam când mergeam la cursuri se afla o biserică. Am intrat acolo și m-am rugat: „Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat și e pe drumul tău, scoate-mi-l în cale. Dacă nu, nu”. Și a apărut Cătălin în viața mea. A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil”, a declarat Elena Lasconi pentru o publicație online.

Citește și: Luptă pe voturi pentru Câmpulung Muscel. Jurnalista Elena Lasconi a câștigat alegerile cu un scor zdrobitor împotriva președintelui FRAS, Norris Măgeanu