- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Un nou lanț de restaurante intră pe piața din România. Unde se va deschide prima locație

04 Nov, 21:30 • Cornel Ghimeșan
Un nou lanț de restaurante apare în România. E vorba despre Happy Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria, care a fost premiat și cel mai bun local din Londra.
Un nou lanț de restaurante intră pe piața din România. Unde se va deschide prima locație

Primul restaurant din România va fi deschis în mallul AFI din Capitală, la sfârșitul primei jumătăți a anului 2024. Tranzacția a fost intermediată de CBRE.

Citește și Altex, planuri mari pentru 2024. Compania va deschide un magazin inedit, pe trei niveluri, dar și un nou centru logistic

Un nou lanț de restaurante în România

„Prospectăm piața românească de ceva timp și suntem încântați că împreună cu echipa CBRE reușim să aducem brandul nostru pe piața locală. Suntem încrezători că această mutare strategică va deschide o nouă pagină de succes în istoria Happy, acum în România. Primul pas este făcut deja pentru că Happy Restaurants este cunoscut de o parte dintre românii care își petrec vacanțele în Bulgaria sau în alte orașe din Europa, iar în curând vom avea onoarea de a-i primi în restaurantele noastre și de aici”, a declarat Ivan Popov, CEO al Happy Restaurants.

Reprezentanții lanțului de restaurante au gândit un plan de dezvoltare globală a companiei și s-au gândit că intrarea în România ar ajuta în atingerea obiectivului. Scopul este ca numărul locațiilor să crească de la 40 la 70 până în 2023. E în plan extinderea inclusiv în Emiratele Arabe Unite (Dubai). Happy Group are de gând să deschidă cel puțin cinci restaurante în următorii cinci ani în București.

Happy a fost denumită marca preferată în Bulgaria în ultimii 14 ani, potrivit IPSOS. Lanțul de restaurante are în momentul de față 40 de locații în Europa, 35 în Bulgaria, 5 în Spania și în Londra. De asemenea, Happy London a fost ales cel mai bun restaurant din Londra de către British Restaurant Awards 2022.

Citește și Localitatea din România unde poţi cumpăra o casă cu 3.200 de euro. „Are două intrări şi curte generoasă”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult