- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

eMag a anulat comenzile plasate miercuri sub pretul real

24 Jan, 13:35 • Redactia DailyBusiness
Reprezentantii magazinului online eMag au anulat comenzile plasate ieri de utilizatorii care au speculat aparitia, timp de 4 ore, a unui produs la vanzare cu un pret de 10 ori mai mic decat cel real.
eMag a anulat comenzile plasate miercuri sub pretul real

Conform unor surse din piata, comenzile plasate ieri figureaza astazi in conturile personale ale utilizatorilor pe site-ul eMag cu eticheta „anulat”.

„Am deschis astazi computerul sa vad in ce stadiu este comanda mea si am vazut scris ‘anulat’, fara ca cineva sa-mi fi dat macar un telefon de la momentul plasarii comenzii online. Nu am fost intrebat macar daca vreau sa platesc pretul real pentru produs”, a declarat pentru DailyBusiness una dintre persoanele care a incercat sa cumpere produsul USB de 4 Gb de la Kingmax.

Acest produs a aparut in cursul zilei de miercuri pe site-ul eMag la pretul de 15,2 lei, cu toate ca pretul real este 118,52 lei. In aceasta perioada s-au primit cel putin 100 de comenzi.

„Am facut comanda miercuri prin telefon, mi s-a spus ca va fi livrata si de atunci nu am mai auzit nimic de la ei”, a spus un alt cumparator.

Contactati de DailyBusiness, oficialii companiei nu au oferit nici o explicatie.

eMag.ro a realizat in 2007 afaceri de 76,7 mil. euro, estimand pentru 2008 dublarea veniturilor catre 140-150 mil. euro. Cota de piata a eMag.ro a fost la finele lui 2007 de 70%.