- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Facebook lanseaza \”un sistem modern ce imbina reteaua sociala cu mesageria instant, e-mail si text\”

16 Nov, 13:14 • Redactia DailyBusiness
Reteaua de socializare Facebook va oferi utilizatorilor un sistem de mesagerie electronica denumit Messages, cu adrese de tip "@facebook.com", a anuntat Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei, potrivit Huffington Post.
Facebook lanseaza \un sistem modern ce imbina reteaua sociala cu mesageria instant, e-mail si text\

Zuckerberg a mentionat trei caracteristici ale noului sistem Facebook, descris de el ca fiind unul de viitor: mesagerie de orice tip (SMS, IM, sau email), un istoric al conversatiilor si un inbox care sa filtreze exact mesajele pe care vrei sa le citesti.

„Acesta nu este un ucigas al email-ului. Este un sistem de mesaje ce include email-ul”, a spus Zuckerberg.

Noul serviciu va fi lansat in urmatoarele luni, la inceput doar pe baza de invitatie. Ulterior, accesul va fi liber pentru oricine. Utilizatorii vor avea si optiunea de a nu-si face un cont de email pe Facebook.

Zuckerberg a spus ca emailul este „prea incet” si a precizat ca noul sistem propus de Facebook nu este email. „Nu suntem de parere ca sistemul modern de mesagerie va fi pe viitor email-ul”, a adaugat Zuckeberg.

El a precizat ca sistemul de mesaje al generatiei viitoare va fi definit de 7 caracteristici, adica acestea vor fi unice, informale, rapide, personalizate, simple, scurte si la obiect.