- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Apulum 94 vrea sa construiasca un bloc cu locuinte mici in Ghencea

22 Sep, 00:07 • cristina.mihai
Agentia imobiliara bucuresteana Apulum 94 intentioneaza sa dezvolte in Prelungirea Ghencea din Capitala un bloc cu 14 apartamente cu suprafete mici, investitie de ordinul sutelor de mii de euro.
Apulum 94 vrea sa construiasca un bloc cu locuinte mici in Ghencea

Modelul suprafetelor mici care aduc preturi de vanzare finale sub cele ale pietei este din ce in ce mai atragator pe piata, atat pentru dezvoltatorii cu experienta, cat si pentru firmele care acum intra pe segmentul dezvoltarilor imobiliare.

„Avem autorizatia de constructie pentru acest bloc. Este un proiect mic, dar foarte bine targhetat”, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Ioan Sorin Rosu, directorul Apulum94.

„Publicul nostru tinta sunt tinerii necasatoriti sau proaspat casatoriti care inca nu vor sa-si intemeieze o familie, foarte dinamici, care nu au nevoie de un spatiu mare pentru locuit, pentru care casa este ca un hotel”, a adaugat Rosu.

Suprafetele locuintelor vor porni de la 28 metri patrati, iar pretul va fi cel mai probabil cel al zonei, de 1.200 euro/mp. Proiectul nu a fost inca lansat pe piata.