- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Europa Group a vandut 40% dintr-un proiect de lux de 11 mil. euro

15 Sep, 10:13 • cristina.mihai
Dezvoltatorul imobiliar Europa Group Investement a vandut circa 40% din locuintele proiectului rezidential de lux Brilliant Condominium din Capitala, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Europa Group a vandut 40% dintr-un proiect de lux de 11 mil. euro

Brilliant Condominium este situat pe strada Popa Tatu, in apropiere de parcul Cismigiu, si presupune o investitie de peste 11 mil. euro.

Suprafetele apartamentelor sunt cuprinse intre 60 si 200 metri patrati, iar pretul mediu se situeaza intre 2.000-2.200 euro/mp plus TVA.

Complexul se intinde pe o suprafata de 13.000 metri patrati si include 4 tronsoane cu un regim de inaltime de 4 etaje. Pe langa locuinte, proiectul va integra spatii verzi, 11 spatii de birouri si 85 de locuri de parcare subterane.

Lucrarile de constructie au inceput in iunie 2007 si urmeaza sa fie finalizate anul acesta, in luna noiembrie.

Fondata in anul 2000, Europa Group Investment are ca domenii de activitate principale dezvoltarea si administarea hoteliera si dezvoltarile imobiliare.

Pana in prezent, grupul are in portofoliul investitiilor din Romania 3 proiecte rezidentiale in zona centrala a Bucurestiului, respectiv City Center Residence, langa Piata Unirii (proiect finalizat in octombrie 2007); Brilliant Condominium, langa Piata Victoriei si Europa Group Towers, langa Lacul Morii.

De asemenea dezvoltatorul se ocupa de reconditionarea unei cladiri istorice, langa Hanul lui Manuc, care va gazdui un hotel de patru stele – Europa Royale Bucharest.

In plus, grupul a achizitionat in februarie 2008, prin licitatie publica deschisa, cladirea Cazarmei „U” (cunoscuta sub numele de Cazarma Viena), din centrul istoric al orasului Timisoara. Destinatia imobilului va fi stabilita in urma studiilor de fezabilitate.