- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie de 2,5-2,8 mil. euro intr-un imobil de locuinte in Bucuresti

30 Apr, 11:15 • cristina.mihai
Compania romaneasca Jennifer Impex SRL va investi intre 2,5 si 2,8 mil. euro in constructia unui bloc cu garsoniere si apartamente de doua camere in zona Antiaeriana din Bucuresti.
Investitie de 2,5-2,8 mil. euro intr-un imobil de locuinte in Bucuresti

Proiectul va cuprinde 48 de locuinte cu suprafete cuprinse intre 34 si 94 metri patrati construiti, pretul pe mp fiind cuprins intre 1.300 si 1.400 euro, a declarat pentru DailyBusiness Sorin Dragomirescu, directorul de sediu al agentiei imobiliare promotoare Jasp Real Estate.

Lucrarile de constructie vor demara in doua saptamani si vor fi finalizate la sfarsitul lui 2009.

Initial, lucrarile de constructie erau prevazute sa inceapa in luna martie, insa dezvoltatorul a hotarat sa le amane pana dupa Paste, cand oricum ar fi trebuit oprite.

Pana in prezent, au fost contractate 7-8 locuinte din cadrul imobilului, iar reprezentantii agentiei imobiliare considera ca intregul proiect va fi vandut destul de repede, ca urmare a cererii existente pe piata pentru locuinte cu suprafete mici.

Proiectul imobiliar este finantat de Banca Comerciala Romana.

Compania Jennifer Impex a mai realizat in Bucuresti un proiect similar pe soseaua Giurgiului, in sudul Capitalei. Acesta a fost deja finalizat, iar toate locuintele sunt contractate.