- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

RomDeals investeste 10-12 mil. euro in 200 apartamente in Capitala

18 Apr, 12:02 • cristina.mihai
Dezvoltatorul imobiliar romano-britanic RomDeals Property va investi 10-12 mil. euro intr-un complex rezidential cu aproximativ 200 de apartamente in nordul Capitalei, au declarat reprezentantii companiei, pentru DailyBusiness.
RomDeals investeste 10-12 mil. euro in 200 apartamente in Capitala

Ansamblul rezidential va fi situat in nordul Capitalei. Lucrarile de constructie vor demara la finalul lui 2008 si vor fi incheiate in 2010.

Pe langa locuinte si locuri de parcare, ansamblul va mai cuprinde piscina, locuri de joaca pentru copii si un teren de tenis.

Aceasta este primul proiect rezidential din Bucuresti al companiei romano-britanice, care planuieste sa construiasca mai multe complexuri rezidentiale in nordul Capitalei, „in jurul salbei de lacuri”, potrivit lui Razvan Satnoianu, directorul general al RomDeals.

Compania mai are in derulare o investitie de 4 milioane euro in proiectul Sea View Residence, situat la 30 de metri de plaja din Costinesti, si care va cuprinde 52 de locuinte. Lucrarile de constructie ale acestui ansamblu au demarat la sfarsitul lui 2007 si urmeaza sa fie finalizate in primavara lui 2009.

Preturile locuintelor din Sea View sunt cuprinse intre 57.000 euro pentru o garsoniera si 110.000 euro un apartament cu trei camere. Un sfert dintre aceste locuinte au fost contractate, iar jumatate dintre cumparatori au fost cetateni straini.

Compania a vandut in totalitate un alt ansamblu dezvoltat in Costinesti. Proiectul Gradina Soarelui cuprinde 20 apartamente, deja finalizate, investitia ridicandu-se la circa 750.000 euro.

„Piata imobiliara in zonele turistice din Europa, cele de la malul marii in special, este deja saturata, spre exemplu Spania, ceea ce face ca litoralul romanesc sa fie foarte atractiv pentru investitori”, a spus Razvan Satnoianu.

Pe de alta parte, compania a vandut unui investitor strain un intreg proiect situat in Brasov. denumit Gradina de la Munte, acesta are o suprafata totala de 13.800 metri patrati, care cuprinde 24 de vile. Pretul s-a cifrat la 900 euro pe metru patrat.

Avand in vedere faptul ca RomDeals se orienteaza catre clientii straini, dezvoltatorul va participa la congresul „A place in the Sun Live”, un targ de case de vacanta ce va avea loc la Londra, la Excel Exhibition Centre intre 25 si 27 aprilie 2008.