AUTO

Ce noutati aduce Opel pentru gama Astra

18 iunie 2012, ora 08:37, autor(i): Adrian Negrescu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Opel_Astra_2012_gama_mare.jpg
Opel isi imbunatateste cel mai premiat, popular si mai bine vandut model din clasa compacta oferind o noua versiune sedan, noi motoare si sisteme de asistenta de ultima generatie, la care se adauga si un design fresh, noua gama de modele Astra devenind astfel si mai sportiva si mai variata.

Aspectul mai elegant la exterior si la interior subliniaza aerul sportiv si punctele forte din punct de vedere tehnic ale gamei de modele compacte.

Gama de modele Astra este acum completa, cuprinzand noua versiune sedan, modelul cu cinci usi, Sports Tourer station wagon si modelul GTC coupe cu trei usi, precum si versiunea OPC de inalta performanta.

Karl-Friedrich Stracke, CEO Opel, a declarat: "Noua gama Opel Astra porneste la drum cu dreptul. Ne extindem spectrul de modele, ca si oferta de motoare extrem de eficiente si de tehnologii de asistenta inovatoare. Designul a devenit mai elegant si mai modern. Din aceasta perspectiva, subliniaza oferim cea mai emotionala executie a tehnologiei germane in segmentul foarte disputat al autovehiculelor compacte", relateaza24auto.ro.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter