AUTO

Daimler a selectat Romania pentru lansarea celui mai nou proiect-pilot al diviziei Trucks

19 iulie 2017, ora 14:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Truck Parts by Mercedes-Benz_Mercedes-Benz Actros Classic.jpg
În luna mai 2017, Daimler Trucks a introdus în România și Polonia, în premieră mondială, TruckParts by Mercedes-Benz – cel mai nou brand de piese de schimb disponibile pentru camioanele Mercedes-Benz Actros Classic produse între 1996 și 2013.

România a fost selectată de Daimler pentru desfășurarea proiectului-pilot datorită performanţelor înregistrate în ultimii ani în dezvoltarea serviciilor post-vânzare, dar şi a parcului relevant de camioane din acest segment, existent la nivelul pieței locale.

Începând cu luna mai 2017, TruckParts by Mercedes-Benz oferă în România 38 de coduri de piese de schimb, cu rulaj mare, esențiale pentru revizie, uzură și coliziune, precum și 15 pachete de servicii, ce includ piese, ulei şi manoperă.

Disponibile la nivelul întregii reţele de parteneri și centre autorizate de service pentru camioane, piesele și serviciile TruckParts by Mercedes-Benz se adresează camioanelor Mercedes-Benz Actros Classic cu o vechime mai mare de 4 ani, respectiv gama de modele produse între 1996 și 2013.În viitor, Daimler Trucks planifică extinderea gamei de piese şi servicii TruckParts by Mercedes-Benz pentru Actros Classic, dar şi pentru celelalte modele de camioane, respectiv Atego și Axor.

Lansat ca proiect-pilot în România și Polonia în luna mai 2017, TruckParts by Mercedes-Benz urmează să fie extins către mai multe piețe internaționale, până la finalul anului.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 13 August 2020, 05:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter