CARIERE

BRD, Siemens, Renault, printre companiile care asteapta CV-uri la targul West Gate Career District

23 aprilie 2015, ora 16:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
West Gate Career District.jpg
West Gate Studios, cel mai mare campus privat din Romania, va organiza in perioada 25-26 aprilie targul de joburi West Gate Career District. Printre companiile care isi vor prezenta ofertele la West Gate Career District se numara: BRD-Groupe Société Générale, Siemens, UniCredit, Renault Romania si multe altele.

Prima editie a West Gate Career District va avea loc in perioada 25-26 aprilie, in complexul West Gate din Bulevardul Preciziei, nr. 24, sector 6, Bucuresti. Evenimentul isi propune sa reuneasca, sub aceeasi cupola, companii relevante din toate domeniile de activitate, cu scopul de a facilita accesul tinerilor la ofertele disponibile pe piata muncii. Targul de joburi este precedat de diverse workshop-uri care au loc in perioada 21-24 aprilie in complexul West Gate. 

„Ne bucuram ca am putut atrage inca de la prima editie a West Gate Career District companii din domenii diverse de activitate, de la IT la sistemul medical, care vin cu oferte foarte atractive de internship-uri si au numeroase posturi disponibile”, a declarat Lidia Cirje, project manager West Gate Career District.

Printre companiile care participa la West Gate Career District se numara: BRD-Groupe Société Générale, Siemens, UniCredit, Renault Romania, Medicover, Vauban, OC Product, Carestream, Enterprinse Concept, Dr. Leahu – Dental Clinic si Cardul International de Identitate pentru Studenti (ISIC).Evenimentul este organizat de Consiliul Rezidentilor din West Gate Studios, o echipa de 40 de tineri care reprezinta si deserveste interesele tuturor celor care locuiesc in campusul West Gate Studios.  

West Gate Studios este cel mai mare campus privat Romania si gazduieste peste 1.800 de studenti si tineri profesionisti de diferite nationalitati, care locuiesc in cele 925 de garsoniere si apartamente.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 06 Iulie 2022, 07:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter