CARIERE

Nou director general la Fornetti Romania

02 mai 2018, ora 12:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cristian_Andrei1.JPG
La 5 ani de la numirea în funcția de Director General, Toth Csaba părăsește echipa de management a Fornetti România. Poziția este ocupată, începând cu data de 1 mai, de Cristian Andrei, cel care până acum a avut funcția de Director Operațional în cadrul companiei.

Cristian Andrei, noul Director General al Fornetti România are 36 de ani și o experiență de 12 ani în domeniul food și beverage la nivel internațional.

Acesta a ocupat poziții de conducere pe partea operațională și de producție, fiind Manager de Producție la Kerry Foods la 3 fabrici cu specific alimentar din Marea Britanie și Irlanda și Manager Tehnic în fabrica Heineken din Marea Britanie.

Andrei s-a alăturat companiei Fornetti în ianuarie 2017 și a coordonat acțiunile de Logistică-Aprovizionare și Producție, el sosind de la Heineken România, unde a fost Manager de Întreținere Autonomă.El a absolvit studiile de inginerie economică la Universitatea Tehnică de Construcții București, fiind originar chiar din capitală, iar în Anglia a participat la cursuri de management la Colegiul Bournemouth&Poole. Vasta sa experiență și abilitățile sale vor contribui la elaborarea și implementarea strategiei internaționale la nivel de Grup pentru Fornetti.

Toth rămâne să sprijine societatea ca și consultant extern pentru o perioadă limitată de timp, urmând a se concentra pe alte proiecte. Structura organizațională din România nu va suferi alte modificări.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 02 Aprilie 2020, 16:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter