CARIERE

Schneider Electric recruteaza vorbitori de limbi straine pentru centrul de suport clienti din Bucuresti

27 martie 2015, ora 15:26   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Miriana Matei, HR Business Partner Schneider Electric Romania.jpg
Schneider Electric Romania va participa, in perioada 27-28 martie, la cel mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de Top, cu o oferta de internship si joburi pentru centrul de suport clienti din Bucuresti.

„Anul acesta, odata cu participarea la Angajatori de Top, reluam programele de internship devenite deja o traditie in cadrul Schneider Electric, invitand tinerii talentati sa ne cunoasca, sa intre in contact cu valorile noastre si cu oportunitatile de dezvoltare profesionala si personala pe care compania le ofera la nivel local si international. De asemenea, pentru centrul de suport clienti din Bucuresti, suntem in continuare in cautare de candidati care imbina competentele tehnice cu cele de limbi straine”, a declarat Miriana Matei (foto), HR Business Partner Schneider Electric Romania.

In 2015, Schneider Electric ofera patru programe de internship platit pentru studentii in ultimul an si masteranzii la facultati cu profil tehnic. Tinerii selectati vor avea oportunitatea de a invata si interactiona direct cu expertii din cadrul companiei. Durata fiecarui program este intre 3 si 6 luni, insa poate fi extinsa in functie de nevoile companiei si de performantele tinerilor.

De asemenea, Schneider Electric recruteaza vorbitori de limbi straine (germana, maghiara, greaca, franceza, portugheza, poloneza etc.) pentru centrul de suport clienti din Bucuresti. Functionand ca un hub regional pentru Schneider Electric, acest centru ofera suport partenerilor companiei din 55 de tari, in peste 22 de limbi straine.In cadrul evenimentului Angajatori de top, pe 28 martie, incepand cu ora 10:30, Schneider Electric va organiza workshop-ul „Make the most of your career with Schneider Electric”, prin care va promova oportunitatile de cariera oferite de companie. Acesta va fi sustinut de Elena Gradinaru, Directorul Centrului de Suport Clienti in cadrul Schneider Electric Romania. Tinerii interesati sa descopere mai multe despre companie, despre aptitudinile de care au nevoie pentru a lucra intr-un mediu multicultural si despre cum pot face parte din familia Schneider Electric sunt invitati sa se inscrie la acest workshop, fiind disponibile 40 de locuri. 

Companie specializata la nivel global in managementul energiei si automatizare, cu operatiuni in mai mult de 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Compania are 170.000 de angajati, realizand venituri din vanzari in valoare de 25 miliarde de euro in 2014.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Johan John a spus:
30/04/2017 02:40
worst management I have ever worked for as they did not know what it means to work with.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 29 Octombrie 2020, 10:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter