- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

V+O Communication are un nou director general

16 Apr, 16:37 • Redactia DailyBusiness
Incepand cu luna mai, Loredana Visa va prelua atributiile functiei de manager general al agentiei de consultanta in comunicare V+O Communications, anunta oficialii companiei.
V+O Communication are un nou director general

Visa a detinut anterior functia de PR manager in cadrul Avon Canada, unde s-a ocupat de strategia de comunicare si de programele de responsabilitate sociala corporatista, printre care si Campania Avon impotriva cancerului de san.

Aceasta si-a inceput cariera in domeniul relatiilor publice in Romania, in 1997, facand parte din prima echipa a Departamentului de Comunicare al Connex GSM. Intre 1999 si 2001 a alcatuit si a condus Departamentul Regional de Relatii Publice al Connex.

Dupa plecarea de la Connex, Visa s-a alaturat echipei Graffiti BBDO Romania ocupand pozitia de PR director.

Fondata in anul 2000 in Grecia, V+O Cpmmunications ofera servicii de comunicare integrata, in toate domeniile de activitate, in Grecia, Romania, Bulgaria si Serbia.

Incepand cu 2006, V+O este operationala in Romania, lucrand pentru clienti ca Ikea, Microsoft, Coca-Cola, Cosmote, Germanos, Garanti Bank sau Real, Incepand cu octombrie 2007, V+O Communication a devenit parte a grupului international IMSG.