- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Auchan a luat un imprumut de 15 mil. euro de la UniCredit

30 Jan, 12:38 • Redactia DailyBusiness
MGV Distri-Hiper, operatorul hipermarketurilor Auchan in Romania, a obtinut o finantare de 15 milioane euro de la UniCredit Tiriac Bank, pentru doua magazine Auchan din Bucuresti si Suceava, a anuntat vineri banca.
Auchan a luat un imprumut de 15 mil. euro de la UniCredit

Din valoarea totala a finantarii, 10 milioane euro sunt acordati pe termen de 6 ani si jumatate pentru achizitia de echipamente necesare utilarii celor doua magazine, situate in zona Militari din Bucuresti, respectiv in cadrul Iulius Mall din Suceava. Restul de 5 milioane euro reprezinta capital de lucru.

Rasvan Radu, presedinte executiv al UniCredit Tiriac, a declarat ca „in contextul actual al pietei, este important ca bancile sa continue sa-si sprijine clientii cu finantari pe termen lung pentru investitii. In concretizarea parteneriatului, foarte importante au fost modelul de business si managementul profesionist al companiei”.

In anul 2008, UniCredit Tiriac Bank a avut o dinamica foarte buna pe segmentul corporate, inregistrand o crestere de 53% a valorii creditelor acordate si o majorare de 57% a valorii depozitelor atrase.