COMPANII, REAL ESTATE

Doua noi contracte de inchiriere in City Business Centre Timisoara

27 martie 2013, ora 19:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
citybusinesscentertimisoara.jpg
Dezvoltatorul proiectului City Business Centre (CBC) Timisoara, cel mai mare complex de birouri din vestul tarii, a semnat doua contracte noi de inchiriere cu OMV Petrom si Expert Petroleum. Noile contracte insumeaza 750 metri patrati, situati in cladirea C din cadrul ansamblului.

Cele doua companii petroliere sunt partenere si se afla in plin proces de dezvoltare pe piata locala.

“Cele doua noi contracte de inchiriere din cladirea C, concretizate in acest inceput de an, alaturi de alte cateva contracte de extindere in cladirile noastre, pe care speram sa le anuntam cat de curand, reprezinta inca un semnal pozitiv pentru piata timisoreana”, a declarat Ovidiu Sandor, dezvoltatorul CBC Timisoara.

City Business Centre Timisoara este un complex de birouri clasa A, situat in zona centrala a orasului, dezvoltat de Ovidiu Sandor si achizitionat de fondul sud-african de investitii, NEPI, la inceputul anului 2012.

Proiectul va include 5 corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. In prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B, C si D cu o suprafata totala de 34.000 mp inchiriabili, urmand ca ultima etapa sa fie finalizata in cursul anului 2014.

Printre chiriasii City Business Centre Timisoara se numara Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Visma Software, Wipro Technologies, Raiffeisen Bank sau BCR. Numarul persoanelor care isi desfasoara activitatea in City Business Centre Timisoara depaseste 3.000.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 19:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter